Saturday, October 31, 2015

JustLorry For You ;)

Assalamualaikum.

Hi. Hi. Hi. Hari ini sekembalinya saya setelah tamat semester 3 di UiTM Kelantan dan akan berpindah ke Kampus Raub sem depan yahuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ada satu portal yang ingin saya perkenalkan. Sila perhati semua gambar dengan baik kerana ianya satu kerugian jika anda abaikan. Lebih rugi jika anda abaikan caption dibawahnya kerana heiiiii penat aku menaip tahu? Ehem ehem

Online portal untuk korang booking truck secara online:
www.justlorry.com

Nah steps - 1) Bubuh poskod dari mana nak kemana. Contoh, dari 57000 ke 57100.

2) Pilih saiz untuk truck. 1 tonne kah 3 tonne kah 5 tonne. 
3) Semua harga akan diberitahu. Yup, semua. Transparent cost! Harga untuk minyak, tol, pekerja dll akan dilistkan. 
4) Proceed detailkan alamat
5) Proceed tambah extra service 
6) & Settle. Senang ye dak?

Selain itu, JustLorry juga bagi peluang untuk mana mana companies untuk bekerjasama. Kepentingan customers dan partners diutamakan beb.

Korang kena dengar interview pasal JustLorry ni. Semua details diberitahu. Apa yang aku tulis ni cumalah picisan karya blogger yang lemah kuikui T.T

Boleh email, call dan whassap. Boleh jenguk Facebook tapi mesti dah ramai tak main FB macam aku an so bolehla ushar Instagram

Semoga bermanfaat :) Bye people! 

4 comments :

  1. Just lorry ini syarikat pengangkutan ye? :-)

    ReplyDelete
  2. SELAMAT MALAM...SYIRA LOKMAN SINGGAH TENGOK TUAN BLOG UPDATE APE..HEHE..KEEP IT UP ! :D

    ReplyDelete
  3. Hi Emira,

    Good day.

    Thanks for using our lorry service and blog about us. Appreciate for your clear explanation about what we doing.

    ReplyDelete